با همکاری موسسات و دانشگاههای سراسر جهان، سامسونگ الکترونیکس در میان هفت تیم برتر راه یافته به فینال چالش سایبری هوش مصنوعی (AIxCC) است – یک مسابقه دو ساله امنیت سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی که توسط آژانس پروژههای تحقیقاتی پیشرفته دفاعی (دارپا) برگزار میشود. ) یک موسسه تحقیق و توسعه وزارت دفاع ایالات متحده است.
سامسونگ تیم آتلانتا را تشکیل داد – متشکل از بیش از 30 محقق امنیتی از موسسه فناوری جورجیا، دانشگاه نیویورک (NYU)، موسسه علوم و فناوری پیشرفته کره (KAIST)، دانشگاه علم و فناوری پوهانگ (POSTECH) و همچنین سامسونگ. Research، یک سازمان پیشرو در تحقیق و توسعه در سامسونگ.
شرکتکنندگان AIxCC برای شناسایی و کاهش آسیبپذیریها در سیستمهای نرمافزاری در مقیاس بزرگ با استفاده از هوش مصنوعی رقابت میکنند. با مجموع جوایز بیش از 20 میلیون دلار، هدف این مسابقه ترویج توسعه فناوری های جدید برای بهبود امنیت کد رایانه ای برای سیستم های زیرساخت اجتماعی از جمله حمل و نقل، خدمات عمومی و مراقبت های بهداشتی است.
این مسابقه همراه با DEF CON، کنفرانس سالانه امنیت سایبری و هک در لاس وگاس برگزار می شود. پس از اعلام AIxCC در آگوست 2023، تیم آتلانتا سیستم استدلال سایبری خود را توسعه داد و ارائه کرد – قبل از صعود به مرحله نیمه نهایی در DEF CON 32 از 9 تا 11 آگوست 2024. تیم آتلانتا با تامین 2 میلیون دلار بودجه تحقیقاتی، در دور نهایی شرکت خواهد کرد. در DEF CON 33 در آگوست 2025.
در مرحله نیمه نهایی، تیم آتلانتا توانایی خود را در تشخیص خودکار آسیبپذیریهای امنیتی در نرمافزارهای مقیاس بزرگ و اعمال وصلههای امنیتی با استفاده از سیستم خود نشان داد. تیم آتلانتا شناخت قابل توجهی از سازمان دهندگان به دست آورد، زیرا تنها تیم از 39 تیمی بود که یک آسیب پذیری واقعی را کشف کرد – نه نقصی که برای مسابقه تنظیم شده بود.
Taesoo Kim، معاون تحقیقات سامسونگ که تیم آتلانتا را رهبری می کند، گفت: “ما با تنوع بخشیدن به برنامه های کاربردی هوش مصنوعی و تحقیق در مورد زبان های برنامه نویسی و اقدامات متقابل در برابر آسیب پذیری ها، به طور کامل برای دور نهایی آینده آماده خواهیم شد.”
همانطور که حملات سایبری مکرر و پیچیده تر می شوند، اهمیت فناوری هوش مصنوعی در امنیت به طور فزاینده ای آشکار می شود. با یادگیری از حجم وسیعی از داده ها، هوش مصنوعی می تواند برای پیش بینی و پاسخگویی به تهدیدات امنیتی، داده های جدید را تجزیه و تحلیل و استنباط کند. هوش مصنوعی مولد، به ویژه، با درک بهتر برنامه های نرم افزاری و مقابله موثرتر با تهدیدات امنیتی، کارایی در بخش امنیتی را بهبود می بخشد. به این ترتیب، استفاده از هوش مصنوعی در امنیت به یک ضرورت تبدیل شده است.
سامسونگ به استفاده از هوش مصنوعی برای بهبود امنیت ادامه خواهد داد. از طریق تحقیقات مداوم بر روی فناوری هوش مصنوعی که آسیبپذیریها را شناسایی میکند و وصلههای امنیتی را خودکار میکند، این شرکت قصد دارد با افزایش قابلیت اطمینان محصول و خدمات، مزیت رقابتی خود را تقویت کند.