حالت راحتی چشم، راز بهینه سازی کیفیت تصویر در تمام ساعات روز
مفهوم جفت کردن ریتم شبانه روزی با فناوری های نمایشگر ممکن است غیرعادی به نظر برسد. بنابراین، دقیقاً چه چیزی سامسونگ را الهام بخشید تا آن را دنبال کند، و فرآیند از برنامه ریزی تا توسعه و صدور گواهینامه چگونه بود؟ برای کسب اطلاعات بیشتر، اتاق خبر سامسونگ با سه حرفه ای که این گواهینامه اخیر CRD را ممکن کردند، گفتگو کرد، Taehwan Cha از آزمایشگاه راه حل کیفیت تصویر، Gyuheon Lee از گروه توسعه محصول و Beomkyun Rha از گروه برنامه ریزی محصول.
از آنجایی که Eye Comfort Mode بر اساس اطلاعات محلی برای تشخیص زمان طلوع و غروب خورشید عمل می کند، باید بتواند اطلاعات جغرافیایی منطقه ای را که تلویزیون در آن قرار داده شده است، به کار گیرد.
علاوه بر زمان طلوع و غروب آفتاب محلی، محیط روشنایی اطراف برای بهینه سازی کیفیت تصویر برای اهداف CRD ضروری است. بر این اساس، سنسور نور تعبیه شده در تلویزیون، میزان نور خارجی را اندازه گیری می کند. سپس مشخص می کند که محیط مشاهده چقدر روشن یا تاریک است تا کیفیت تصویر را به طور خودکار برای کاربر بهینه کند.
Rha توضیح داد: «از آنجایی که حالت راحتی چشم کیفیت تصویر را بر اساس محیط تماشای اطراف تنظیم میکند، کاربر میتواند از کیفیت تصویر خوب بدون افت کیفیت، حتی با نور آبی کمتر لذت ببرد.» «هنگام برنامهریزی رویکردمان به CRD، بسیار مهم بود که بتوانیم میزان نور آبی ساطع شده را بدون تأثیر بر کیفیت تصویر کنترل کنیم، بنابراین از همان مراحل برنامهریزی درگیر تحقیق و گفتگوی مداوم با تیم توسعه و تیم کیفیت تصویر بودیم. “
لی گفت: «الگوریتم اصلی به تلویزیون اجازه می دهد تا بر اساس اطلاعات طلوع و غروب خورشید از یک برنامه آب و هوای منطقه ای که بر اساس اطلاعات موقعیت مکانی تلویزیون شناسایی می شود، به دست آورد و کار کند. به لطف این الگوریتم، کاربران می توانند تلویزیون را با کیفیت تصویر بهینه شده برای تغییرات ریتم شبانه روزی خود در هر کجای جهان با حالت راحتی چشم تماشا کنند.
ارائه بهترین تجربه مشاهده به کاربران
برای اطلاع از جدیدترین محصولات تلویزیون و نمایشگر پیشرو این شرکت با اتاق خبر سامسونگ همراه باشید.
در CES 2023، Samsung Electronics خدمات Calm Technology را از طریق انواع تجربیات متصل یکپارچه متفاوت به کاربران خود ارائه کرد. Calm Technology به زمانی اطلاق میشود که یک فناوری از طریق پلتفرم SmartThings سامسونگ بتواند به طور خودکار دستگاهها را بدون نیاز به هیچ اقدامی از سوی کاربر متصل کند.
برای Rha نیز، گام بعدی عمیقاً در شخصیسازی ریشه دارد. او توضیح داد: «فناوریهای نمایشگر در سالهای اخیر بهطور قابل توجهی پیشرفت کردهاند، و من فکر میکنم ما به نقطهای رسیدهایم که صنعت رویکرد مشابهی را در سراسر جهان دارد. در ادامه، من میخواهم بر روی ویژگیهای مشتری پسند خاص هر کاربر تمرکز کنم و توسعه دهم.
سامسونگ از طریق یک پروژه همکاری خارجی، شاخصی برای محرک شبانه روزی (CS) که توسط مرکز تحقیقات روشنایی ایالات متحده تعریف شده بود، کشف کرد. این شاخص CS می تواند از طریق ارتباط با قدرت منبع نور برای مهار ترشح ملاتونین فرد، اثر حالت راحتی چشم را به صورت کمی بیان کند.
در آینده، سامسونگ دائماً در تلاش است تا بهترین تجربه تماشایی را ارائه دهد که ایمنی تماشا را در نظر می گیرد. علاوه بر گواهینامه CRD که اخیراً شرکت دریافت کرده است، این شرکت همچنین گواهی “مراقبت از چشم” را از VDE و اعتبار “بدون درخشش” را از UL دریافت کرده است، که گواهی بر سفر نوآوری مداوم سامسونگ است.
علیرغم دریافت گواهینامه VDE، کسانی که روی فناوری CRD کار می کنند هنوز مصمم هستند که راه های بیشتری را برای ارائه بهترین کیفیت تصویر ممکن برای کاربران ایجاد کنند. لی گفت: «از آنجایی که افراد ترجیحات کیفیت تصویر متفاوتی دارند، هدف من ارائه کیفیت تصویر قابل تنظیم بر اساس نیازهای شخصی در نهایت است.
یکی از ویژگی های Eye Comfort Mode این است که از هوش مصنوعی (AI) برای ایجاد راحت ترین کیفیت تصویر با تشخیص خودکار تغییرات در محیط مشاهده استفاده می کند. Eye Comfort Mode میزان نور آبی را بر اساس زمان طلوع و غروب خورشید محلی و همچنین محیط روشنایی اطراف تنظیم می کند. Eye Comfort Mode با تنظیم سطح روشنایی و رنگ صفحه نمایش، جلوهای شبیه به سبکهای مختلف نورپردازی که در طول روز و شب رخ میدهد، ایجاد میکند و درخشندگی و دمای رنگ پایینتر به کاربر کمک میکند تا خوب بخوابد.
چا توضیح داد که برای جلب اعتماد مصرف کنندگان، بسیار مهم است که بتوانیم گواهینامه فناوری های خود را از یک آژانس معتبر دریافت کنیم. «در حالی که «ریتم شبانه روزی» ممکن است یک اصطلاح ناآشنا باشد، حتی در نام گواهینامه برای تأکید بر قصد و ارزش افزوده این فناوری، که ارائه کیفیت تصویر بهینه شده بر اساس ریتم شبانه روزی است، استفاده شد.
اصطلاح «سیرکادین» از کلمات لاتین «circa» (به معنای «حدود») و «diem» (به معنای «روز») گرفته شده است. ریتم شبانه روزی انسان را می توان به عنوان الگوی بیولوژیکی درگیر شدن در فعالیت های پویا در طول روز و خواب در طول شب و همچنین ترشح و مهار هورمون های مرتبط مانند ملاتونین، کورتیزول و هورمون های رشد که به طور طبیعی بر اساس این چرخه رخ می دهد، توصیف کرد.
برای تحقق بخشیدن به این چشم انداز از فناوری آرام، سامسونگ اولین گواهینامه نمایشگر ریتم شبانه روزی (CRD) را از آژانس تست و صدور گواهینامه آلمان Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) دریافت کرده است. این گواهینامه به ویژگی Eye Comfort Mode تلویزیونهای Neo QLED و Lifestyle 2023 سامسونگ، The Frame، The Serif و The Sero اعطا شد.1
ترکیبی منحصر به فرد از ریتم شبانه روزی و فناوری نمایش
هنگامی که یک فناوری از مراحل برنامه ریزی و توسعه خارج شد، آخرین گام در این فرآیند تثبیت ارزش فناوری از طریق صدور گواهینامه از یک آژانس خارجی است. برای فناوری CRD آنها، مانند سایر موارد، فرآیند صدور گواهینامه با ایجاد معیارهای هدف و استاندارد مربوطه آغاز شد.
در نهایت، برای Cha، کیفیت تصویر ملاحظاتی است که باید در هر جنبه ای از توسعه تعبیه شود. او خاطرنشان کرد: «همیشه از خودم میپرسم چگونه میتوانم در ویژگیهای تلویزیون و فناوریهای عملکردی که طراحی میکنیم، هنگام کار بر روی ارزیابی و صدور گواهینامه کیفیت تصویر خارجی، ارزش ایجاد کنم. هدف من این است که چنین فناوریها و روشهایی را در تمام مراحل فرآیندمان، از برنامهریزی و توسعه محصول تا مرحله نهایی صدور گواهینامه، جاسازی کنم.»